Drängull Göran Lantz

Östergötlands län

Information

571229-XXXX är organisationsnummer för företaget Drängull Göran Lantz. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Drängull Göran Lantz är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som Drängull Göran Lantz finns i.

Drängull Göran Lantz har varit registrerat sedan 1997-11-12 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Drängull Göran Lantz så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-17.

Drängull Göran Lantz är och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för Drängull Göran Lantz är följande:

Vill ni komma i kontakt med Drängull Göran Lantz så kan ni göra det på telefon genom 0120-14999 eller genom brev på följande adress:

Rörelsen skall bedriva inköp och försäljning, även import och export av djurhudsprodukter såsom ull, hudar och skinn. Firman skall även bedriva fastighetsskötsel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Drängull Göran Lantz och det är Lantz, Frans Tore Göran som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,