F:a SAPA, Sonja Aithal

Östergötlands län

Information

F:a SAPA, Sonja Aithal är ett av många företag som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som F:a SAPA, Sonja Aithal finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

F:a SAPA, Sonja Aithal är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

F:a SAPA, Sonja Aithal som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1996-09-20. Men sedan 1996-01-01 så har F:a SAPA, Sonja Aithal varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på F:a SAPA, Sonja Aithal så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0120-14755.

Åtvidaberg arbetar för att företag som F:a SAPA, Sonja Aithal ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för F:a SAPA, Sonja Aithal. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Uppfödning, handel och produktutveckling med nötkreatur samt tjänstehundar. Även idka förvaltning, leasing, finansiering av fast och lös egenom såsom redskap, foder, djur och transportmedel inom nämnda område samt bevaknings- och transportnäring. Ska erbjuda konsulttjänster och utbildning avseende riskhantering, administration av skadeärenden och reparationer för främst yrkesfordon samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för F:a SAPA, Sonja Aithal är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till F:a SAPA, Sonja Aithal och det är följande personer, Aithal, Sonia Maria som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, Aithal, Nils Peter som är född 1955 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för F:a SAPA, Sonja Aithal är 570630-XXXX.