J Engströms Rör och Avloppsservice

Östergötlands län

Information

J Engströms Rör och Avloppsservice hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där J Engströms Rör och Avloppsservice finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. J Engströms Rör och Avloppsservice tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket J Engströms Rör och Avloppsservice har haft sedan 1997-01-01. J Engströms Rör och Avloppsservice har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till J Engströms Rör och Avloppsservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0120-10166.

Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

J Engströms Rör och Avloppsservice har idag 570613-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för J Engströms Rör och Avloppsservice

Försäljning av jakt- och fritidstillbehör, Braskaminer, VVS och elmaterial. Installation och handel av bras-, pellets- och VVS utrustning och därmed förenlig verksamhet.

I J Engströms Rör och Avloppsservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engström, Jan Bertil som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .