Ahlström Faction

Östergötlands län

Information

570414-XXXX är organisationsnummer för företaget Ahlström Faction. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ahlström Faction är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som Ahlström Faction finns i.

Ahlström Faction har varit registrerat sedan 2004-11-11 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ahlström Faction så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-09.

Ahlström Faction är och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för Ahlström Faction är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ahlström Faction så kan ni göra det på telefon genom 0120-13202 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet, strategisk planering och förändring.

Det finns olika personer som har en koppling med Ahlström Faction och det är Ahlström, Bo Mikael som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,