Stanleys marknad

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åtvidaberg och Stanleys marknad är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stanleys marknad är ett av dem. Statusen för Stanleys marknad är att Bolaget är aktivt.

Stanleys marknad är ett Enskild firma och skapades 2007-03-22. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stanleys marknad ska trivas.

Stanleys marknad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08. I Åtvidaberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Torghandel med blommor och livsmedel samt försäljning av snabbmat.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stanleys marknad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08.

Idag är Stanleys marknad och det finns flera verksamheter som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Stanleys marknad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-10045.

.

De som är på något sätt har med Stanleys marknad är Warnakulasooriya Fernando, Stanley som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stanleys marknad har 561124-XXXX som sitt organisationsnummer.