EP-son Konsulten

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åtvidaberg och EP-son Konsulten är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och EP-son Konsulten är ett av dem. Statusen för EP-son Konsulten är att Bolaget är aktivt.

EP-son Konsulten är ett Enskild firma och skapades 2003-03-20. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där företaget finns i jobbar för att företag som EP-son Konsulten ska trivas.

EP-son Konsulten är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06. I Åtvidaberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Redovisning och kontorstjänst.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EP-son Konsulten är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06.

Idag är EP-son Konsulten och det finns flera företag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med EP-son Konsulten så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-35051.

.

De som är på något sätt har med EP-son Konsulten är Persson, Elvy Elisabet som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

EP-son Konsulten har 560928-XXXX som sitt organisationsnummer.