Dahla Kulan

Östergötlands län

Information

560426-XXXX är organisationsnummer för bolaget Dahla Kulan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dahla Kulan är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åtvidaberg som är den kommunen som Dahla Kulan finns i.

Dahla Kulan har varit registrerat sedan 1991-10-04 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dahla Kulan så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Dahla Kulan är och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är .

Firmatecknare för Dahla Kulan är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dahla Kulan så kan ni göra det på telefon genom 0120-30004 eller genom brev på följande adress:

Tjänster inom snickeri, renovering, nytillverkning samt försäljning av verktyg och maskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Dahla Kulan och det är Carlsson, Axel Torbjörn som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, Carlsson Von Wiren, Leili som är född 1957 och har titeln Prokurist,