B o S Handel AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och B o S Handel AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och B o S Handel AB är ett av dem. Statusen för B o S Handel AB är att Bolaget är aktivt.

B o S Handel AB är ett Aktiebolag och skapades 2008-04-28. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som B o S Handel AB ska trivas.

B o S Handel AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-15. I Åtvidaberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva försäljning av kontorsmöbler och kontors- utrustning samt bedriva uthyrning av arbetskraft samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B o S Handel AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-15.

Idag är B o S Handel AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med B o S Handel AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6019196.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med B o S Handel AB är Ståhl, Bo Knut Magnus som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Bo Jörgen som är född 1976 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

B o S Handel AB har 556757-0972 som sitt organisationsnummer.