Emil Modul AB

Östergötlands län

Information

Emil Modul AB är ett företag som finns i Åtvidaberg. I Emil Modul AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Nils Håkan som är född 1945 och har titeln VD, Johansson, Nils Håkan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Laine, Georg Tore som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryberg, Kaj Gösta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Emil Modul AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Emil Modul AB på telefon 0120-24965.

Bolagets skall tillverka och montera monteringsfärdiga hus samt modulhus.

Idag är Emil Modul AB av bolagstypen Aktiebolag.

Emil Modul AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Emil Modul AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-01-31 och Emil Modul AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-04-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Emil Modul AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Nils Håkan Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant.

Emil Modul AB har 556745-6172 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.