Falerums Byggservice AB

Östergötlands län

Information

Falerums Byggservice AB är ett bolag som finns i Åtvidaberg. I Falerums Byggservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hammarqvist, Carina Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Hammarqvist, Bengt Harry som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarqvist, Björn Algot som är född 1977 och har titeln Suppleant, Eriksson, Magnus Roland som är född 1973 och har titeln Revisor, Barkehed, Thérése Cathrin Birgitta som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Falerums Byggservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Falerums Byggservice AB på telefon 0120-20059.

Bolagets verksamhet är att bedriva byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Falerums Byggservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Falerums Byggservice AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Falerums Byggservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-29 och Falerums Byggservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-12-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Falerums Byggservice AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren

Falerums Byggservice AB har 556738-6023 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.