Falerum Taxi AB

Östergötlands län

Information

Falerum Taxi AB är ett av många bolag som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som Falerum Taxi AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Falerum Taxi AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-11-22.

Falerum Taxi AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2007-06-26. Men sedan 2007-11-22 så har Falerum Taxi AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Falerum St. Bergbo, 597 97, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Falerum Taxi AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0120-20047.

Åtvidaberg arbetar för att bolag som Falerum Taxi AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Falerum Taxi AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva taxi- och transportverksamhet, design, inredning och därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Falerum Taxi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Falerum Taxi AB och det är följande personer, Kjellstenius, Johnny Hilding som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg Kjellstenius, Liz Ellinor som är född 1952 och har titeln Suppleant, Rantatalo, Leif Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Falerum Taxi AB är 556732-5666.