CB:s Training AB

Östergötlands län

Information

I Åtvidaberg finns det ett Aktiebolag som heter CB:s Training AB. Det finns flera verksamheter som liknar CB:s Training AB i Östergötlands län. Åtvidaberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

CB:s Training AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-07-30 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2007-03-13 så har CB:s Training AB varit registrerat och sedan 2007-07-30 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är CB:s Training AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med CB:s Training AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kungsvikstorp, 597 93, Åtvidaberg. Vi ni istället prata med CB:s Training AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva träning av hästar och ryttare, försäljning av foder och utrustningar, uthyrning av stall och rum, projektledning och konsultation inom webbteknologi, skoning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Berndtsson, Anders Sture som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson Berndtsson, K M Pernilla som är född 1972 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

CB:s Training AB har 556726-0533 som sitt organisationsnummer.