Rörservice i Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och Rörservice i Åtvidaberg AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Rörservice i Åtvidaberg AB är ett av dem. Statusen för Rörservice i Åtvidaberg AB är att Bolaget är aktivt.

Rörservice i Åtvidaberg AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-02. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rörservice i Åtvidaberg AB ska trivas.

Rörservice i Åtvidaberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24. I Åtvidaberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva VVS-installationer samt fastighetsreparationer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rörservice i Åtvidaberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är Rörservice i Åtvidaberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Rörservice i Åtvidaberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3316512.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rörservice i Åtvidaberg AB är Petersson, Sten Emrik Benny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Helena Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Rörservice i Åtvidaberg AB har 556725-1680 som sitt organisationsnummer.