Östantorpsvägen Förvaltnings AB

Östergötlands län

Information

Östantorpsvägen Förvaltnings AB är en verksamhet som finns i Åtvidaberg. I Östantorpsvägen Förvaltnings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Liz Synöve som är född 1958 och har titeln Extern VD, Ammendola, Gennaro som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Minerva, Massimiliano som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ericsson, Bo Anders Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Ericsson & Ericsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Östantorpsvägen Förvaltnings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Östantorpsvägen Förvaltnings AB på telefon 0120-12400.

Bolaget skall bedriva hotell-, restaurang-, konferens-, catering-, evenemangs- och eventverksamhet samt jakt- och fiskeaktiviteter ävensom därmed förenlig verksamhet.

Idag är Östantorpsvägen Förvaltnings AB av bolagstypen Aktiebolag.

Östantorpsvägen Förvaltnings AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Östantorpsvägen Förvaltnings AB innehar ej F-skattsedel och Östantorpsvägen Förvaltnings AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Östantorpsvägen Förvaltnings AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ammendola, Gennaro Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Östantorpsvägen Förvaltnings AB har 556720-8896 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.