LL eu-Mopedutbildning AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns LL eu-Mopedutbildning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Åtvidaberg här finns det många olika Aktiebolag. LL eu-Mopedutbildning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Åtvidaberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

LL eu-Mopedutbildning AB är momsregistrerat sedan2007-01-25 och har organisationsnummer 556718-4113.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-7452632 alternativt besöka eller skicka post till LL eu-Mopedutbildning AB på följande adress Redingev. Grebo, 585 95, Linköping.

LL eu-Mopedutbildning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-25.

I LL eu-Mopedutbildning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gelotte, Pia Ida Elisabet Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och försäljning av mopeder och ATV-fordon dvs fyrhjulingar med tillbehör, utbildning till förarbevis på eu-moped och därmed förenlig verksamhet.