Mobile Online Scandinavia AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och Mobile Online Scandinavia AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Mobile Online Scandinavia AB är ett av dem. Statusen för Mobile Online Scandinavia AB är att Bolaget är aktivt.

Mobile Online Scandinavia AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-10-25. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mobile Online Scandinavia AB ska trivas.

Mobile Online Scandinavia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-23. I Åtvidaberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med telecomprodukter och -tjänster till företagskunder och konsumenter samt försäljning av konsult- tjänster beträffandemarknads företagsutveckling till företag samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mobile Online Scandinavia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-23.

Idag är Mobile Online Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Mobile Online Scandinavia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-252000.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Mobile Online Scandinavia AB är Krona, Anders Johan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Hans Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Mobile Online Scandinavia AB har 556713-8382 som sitt organisationsnummer.