Tom Skarin Företagsutveckling AB

Östergötlands län

Information

I Åtvidaberg finns det ett Aktiebolag som heter Tom Skarin Företagsutveckling AB. Det finns flera verksamheter som liknar Tom Skarin Företagsutveckling AB i Östergötlands län. Åtvidaberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tom Skarin Företagsutveckling AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-03-09 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2006-02-16 så har Tom Skarin Företagsutveckling AB varit registrerat och sedan 2006-03-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Tom Skarin Företagsutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Tom Skarin Företagsutveckling AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Värna Smultrongården, 585 95, Linköping. Vi ni istället prata med Tom Skarin Företagsutveckling AB så kan ni göra det på 070-9292140.

Bolaget skall bedriva rådgivning och konsultationer inom företagsutveckling, ekonomistyrning, redovisning och beskattning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Skarin, Tom Melker som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Skarin, Kerstin Charlotta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Tom Skarin Företagsutveckling AB har 556698-4083 som sitt organisationsnummer.