Hultmarks Åkeri AB

Östergötlands län

Information

Hultmarks Åkeri AB är ett av många företag som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som Hultmarks Åkeri AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hultmarks Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-01-13.

Hultmarks Åkeri AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-12-15. Men sedan 2006-01-13 så har Hultmarks Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Spårg. 3, 597 53, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hultmarks Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-8057010.

Åtvidaberg arbetar för att företag som Hultmarks Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hultmarks Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hultmarks Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hultmarks Åkeri AB och det är följande personer, Hultmark, Jens Patrik Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Knudsen, Lizette Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Lundberg, Hans Karl Oskar som är född 1954 och har titeln Revisor, Tholander, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hultmarks Åkeri AB är 556693-9939.