Sockna Bygg AB

Östergötlands län

Information

Sockna Bygg AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Sockna Bygg AB finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sockna Bygg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sockna Bygg AB har haft sedan 2005-08-01. Sockna Bygg AB har funnits sedan och 2005-08-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sockna Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Svaltorp Gården, 597 97, Åtvidaberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-4225682.

Åtvidaberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sockna Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

Sockna Bygg AB har idag 556680-3531 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Sockna Bygg AB

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, nybyggnation och montering av prefabricerade hus samt därmed förenlig verksamhet.

I Sockna Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Karl Johan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fogelklou, Pernilla Katarina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Alf Kennet som är född 1943 och har titeln Suppleant, Boström, Kurt Johan som är född 1971 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .