Holmbo Rör Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Holmbo Rör Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Holmbo Rör Aktiebolag finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Holmbo Rör Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Holmbo Rör Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Holmbo Rör Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till HANNÄS BOTORP, 597 96, Åtvidaberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0120-41107.

Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Holmbo Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Holmbo Rör Aktiebolag har idag 556679-9754 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Holmbo Rör Aktiebolag

Bolaget skall bedriva rör- och VVS-installationer samt därmed förenlig verksamhet.

I Holmbo Rör Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Kjell Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Carl Niclas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jane Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .