Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB är ett av många bolag som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-09-08.

Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-03-10. Men sedan 2005-09-08 så har Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Spårg. 11, 597 53, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9587262.

Åtvidaberg arbetar för att bolag som Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget ska tillhandahålla tjänster till näringslivet i Åtvidaberg med omnejd i syfte att utveckla näringslivet och främja samarbete inom näringslivet. Bolaget ska också arbeta för att öka ortens attraktivitet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas tre i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB och det är följande personer, Fredriksson, Eva Susanne som är född 1963 och har titeln Extern VD, Pettersson, Claes Sten Edvard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Carl Lennart Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Clasinder, Björn Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Drougge, Claes Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Landstedt, Kirsi Anita Kristiina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot.Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Näringslivscentrum i Åtvidaberg AB är 556677-7339.