Skrottomten AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och Skrottomten AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Skrottomten AB är ett av dem. Statusen för Skrottomten AB är att Bolaget är aktivt.

Skrottomten AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-03. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där företaget finns i jobbar för att företag som Skrottomten AB ska trivas.

Skrottomten AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-21. I Åtvidaberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, hantera och förädla skrot samt bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skrottomten AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-21.

Idag är Skrottomten AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Skrottomten AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-35723.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skrottomten AB är Rundberg, Nils Gunnar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundberg, Tommy Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Skrottomten AB har 556675-8669 som sitt organisationsnummer.