AB MAVA Bil i Åtvidaberg

Östergötlands län

Information

556670-9753 är organisationsnummer för bolaget AB MAVA Bil i Åtvidaberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB MAVA Bil i Åtvidaberg är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som AB MAVA Bil i Åtvidaberg finns i.

AB MAVA Bil i Åtvidaberg har varit registrerat sedan 2004-11-17 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB MAVA Bil i Åtvidaberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-27.

AB MAVA Bil i Åtvidaberg är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB MAVA Bil i Åtvidaberg är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med AB MAVA Bil i Åtvidaberg så kan ni göra det på telefon genom 0120-35700 eller genom brev på följande adress:
Prästängsv. 9, 597 30, Åtvidaberg

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med fordon såsom bilar, mopeder, motorcyklar, båtar, eldrivna fordon samt tillhörande utrustning. Verksamheten skall även innefatta uthyrning och reparationer av bilar samt därmed frenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB MAVA Bil i Åtvidaberg och det är Carlberg, Erik Arne Marcus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Arne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Svensson, Dick Yngve som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,