Linköpings Plattsättning AB

Östergötlands län

Information

Linköpings Plattsättning AB är ett av många företag som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som Linköpings Plattsättning AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Linköpings Plattsättning AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-09-16.

Linköpings Plattsättning AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2004-07-30. Men sedan 2004-09-30 så har Linköpings Plattsättning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Långbrottsg. 34, 597 50, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Linköpings Plattsättning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9296911.

Åtvidaberg arbetar för att företag som Linköpings Plattsättning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Linköpings Plattsättning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolagets verksamhet är plattsättning, golvläggning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Linköpings Plattsättning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Linköpings Plattsättning AB och det är följande personer, Lindholm, Claes Thomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, John Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Staffan Jimmy Emanuel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Linköpings Plattsättning AB är 556664-5049.