Lantliv i Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

I Åtvidaberg finns det ett Aktiebolag som heter Lantliv i Åtvidaberg AB. Det finns flera verksamheter som liknar Lantliv i Åtvidaberg AB i Östergötlands län. Åtvidaberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2004-07-22 så har Lantliv i Åtvidaberg AB varit registrerat. Idag är Lantliv i Åtvidaberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Lantliv i Åtvidaberg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Halsebo Svarvardalen 3, 597 97, Åtvidaberg. Vi ni istället prata med Lantliv i Åtvidaberg AB så kan ni göra det på 0120-51055.

Bolaget skall bedriva lant- och skogsbruk, entreprenad- arbeten,fastighetsskötsel förvaltning, elinstallationer, byggnationer, maskinhandel med entreprenad och lantbruks- maskiner och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Lars Jonas Paul som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wistrand, Leif Erik som är född 1983 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. .

Lantliv i Åtvidaberg AB har 556664-2954 som sitt organisationsnummer.