JGez Konsult AB

Östergötlands län

Information

556658-7027 är organisationsnummer för verksamheten JGez Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JGez Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som JGez Konsult AB finns i.

JGez Konsult AB har varit registrerat sedan 2004-03-31 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för JGez Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-21.

JGez Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JGez Konsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med JGez Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7124201 eller genom brev på följande adress:
Axels v. 15, 597 31, Åtvidaberg

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen, handel med fastigheter, byggverksamhet, förvalta fast och lös egendom samt värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva verksamhet inom rengörning av sopkärl och soptunnor och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JGez Konsult AB och det är Gentz, John Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gentz, Camilla Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Boström, Kurt Johan som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,