Jan Ahlgren AB

Östergötlands län

Information

Jan Ahlgren AB är ett företag som finns i Åtvidaberg. I Jan Ahlgren AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlgren, Jan Valter som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Johan Petter som är född 1967 och har titeln Suppleant, Tholander, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jan Ahlgren AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jan Ahlgren AB på telefon 070-5183907.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom kommunikationsområdet. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom samt äga och förvalta aktier och andelar i andra juridiska personer samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jan Ahlgren AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jan Ahlgren AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jan Ahlgren AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-26 och Jan Ahlgren AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-26.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jan Ahlgren AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jan Ahlgren AB har 556653-8483 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.