Bilfrakt Åtvidaberg Håkan Ståhls Åkeri AB

Östergötlands län

Information

I Åtvidaberg finns det ett Aktiebolag som heter Bilfrakt Åtvidaberg Håkan Ståhls Åkeri AB. Det finns flera företag som liknar Bilfrakt Åtvidaberg Håkan Ståhls Åkeri AB i Östergötlands län. Åtvidaberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bilfrakt Åtvidaberg Håkan Ståhls Åkeri AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-10-02 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2003-09-12 så har Bilfrakt Åtvidaberg Håkan Ståhls Åkeri AB varit registrerat och sedan 2003-10-02 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bilfrakt Åtvidaberg Håkan Ståhls Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Bilfrakt Åtvidaberg Håkan Ståhls Åkeri AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bäckg. 4, 597 53, Åtvidaberg. Vi ni istället prata med Bilfrakt Åtvidaberg Håkan Ståhls Åkeri AB så kan ni göra det på 0120-13030.

Bolaget ska bedriva åkeri samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ståhl, Håkan Harrington som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Gunilla Ingrid Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eriksson, Magnus Roland som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Bilfrakt Åtvidaberg Håkan Ståhls Åkeri AB har 556648-3763 som sitt organisationsnummer.