Falerums Buss AB

Östergötlands län

Information

Falerums Buss AB är ett av många företag som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som Falerums Buss AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Falerums Buss AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-09-11.

Falerums Buss AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2003-05-27. Men sedan 2003-09-11 så har Falerums Buss AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Broddebov. 6, 597 97, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Falerums Buss AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0120-20045.

Åtvidaberg arbetar för att företag som Falerums Buss AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Falerums Buss AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva persontransporter, skolskjutsar, uthyrning och försäljning av personbilssläp, husvagnar, VA-arbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Falerums Buss AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Falerums Buss AB och det är följande personer, Petersson, Ulf Rune Georg som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Anneli Margaretha Ulrika som är född 1974 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Falerums Buss AB är 556644-6885.