Ulf Johansson Motorteknik AB

Östergötlands län

Information

Ulf Johansson Motorteknik AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Ulf Johansson Motorteknik AB finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ulf Johansson Motorteknik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ulf Johansson Motorteknik AB har haft sedan 2002-12-12. Ulf Johansson Motorteknik AB har funnits sedan och 2002-12-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ulf Johansson Motorteknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Douglasv. 27, 597 31, Åtvidaberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8488825.

Åtvidaberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ulf Johansson Motorteknik AB Privat, ej börsnoterat.

Ulf Johansson Motorteknik AB har idag 556636-6752 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ulf Johansson Motorteknik AB

Bolaget skall driva utveckling, tillverkning och försäljning av motorer och motordelar samt därmed förenlig verksamhet.

I Ulf Johansson Motorteknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Ulf Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundberg, Nils Gunnar som är född 1972 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .