Nisses Bilskrot i Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och Nisses Bilskrot i Åtvidaberg AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nisses Bilskrot i Åtvidaberg AB är ett av dem. Statusen för Nisses Bilskrot i Åtvidaberg AB är att Bolaget är aktivt.

Nisses Bilskrot i Åtvidaberg AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-12-17. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nisses Bilskrot i Åtvidaberg AB ska trivas.

Nisses Bilskrot i Åtvidaberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18. I Åtvidaberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bilskrotning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nisses Bilskrot i Åtvidaberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18.

Idag är Nisses Bilskrot i Åtvidaberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Nisses Bilskrot i Åtvidaberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0120-35723.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nisses Bilskrot i Åtvidaberg AB är Rundberg, Nils Gunnar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundberg, Tommy Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Nisses Bilskrot i Åtvidaberg AB har 556636-6745 som sitt organisationsnummer.