Electrotech Sweden AB

Östergötlands län

Information

Electrotech Sweden AB är en verksamhet som finns i Åtvidaberg. I Electrotech Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Sven Krister som är född 1954 och har titeln VD, Gustafsson, Sven Krister som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Rickard som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Electrotech Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Electrotech Sweden AB på telefon 0120-15080.

Bolaget skall utveckla, tillverka samt marknadsföra elektronikprodukter avseende styrsystem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Electrotech Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Electrotech Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Electrotech Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-23 och Electrotech Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Electrotech Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Electrotech Sweden AB har 556636-3080 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.