Lindholms Golv & Kakel Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

Lindholms Golv & Kakel Åtvidaberg AB är ett av många företag som finns i Åtvidaberg. Det är nämligen den kommunen som Lindholms Golv & Kakel Åtvidaberg AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lindholms Golv & Kakel Åtvidaberg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-01-13.

Lindholms Golv & Kakel Åtvidaberg AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2002-12-16. Men sedan 2003-01-13 så har Lindholms Golv & Kakel Åtvidaberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Långbrottsg. 34, 597 50, Åtvidaberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lindholms Golv & Kakel Åtvidaberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0120-35573.

Åtvidaberg arbetar för att företag som Lindholms Golv & Kakel Åtvidaberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lindholms Golv & Kakel Åtvidaberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är byggverksamhet med golvavjämning, kakel och betong och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lindholms Golv & Kakel Åtvidaberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lindholms Golv & Kakel Åtvidaberg AB och det är följande personer, Lindholm, Claes Thomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Marie Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lindholms Golv & Kakel Åtvidaberg AB är 556635-2364.