Bröderna Smedbergs Rör AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva installation och service av anläggningar inom VVS-branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bröderna Smedbergs Rör AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åtvidaberg så är Bröderna Smedbergs Rör AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 2002-05-28 så skapades Bröderna Smedbergs Rör AB och verksamheten är har F-skattsedel Bröderna Smedbergs Rör AB har haft det sedan 2002-11-14.

Bröderna Smedbergs Rör AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-11-14

556628-1407 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Bröderna Smedbergs Rör AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Smedbergs Rör AB så går det att nå dem via telefon på 070-5774933 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bröderna Smedbergs Rör AB är Smedberg, Johan Ola Thore som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Smedberg, Anne-Maj Linnéa som är född 1945 och har titeln Suppleant, Smedberg, Jerker Sven-Ola som är född 1970 och har titeln Suppleant, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln Revisor, Wänström Revision AB som är född och har titeln Revisor, .