Bygg E Gruppen i Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

I Åtvidaberg finns det ett Aktiebolag som heter Bygg E Gruppen i Åtvidaberg AB. Det finns flera bolag som liknar Bygg E Gruppen i Åtvidaberg AB i Östergötlands län. Åtvidaberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bygg E Gruppen i Åtvidaberg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-11-07 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2002-03-18 så har Bygg E Gruppen i Åtvidaberg AB varit registrerat och sedan 2002-11-07 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bygg E Gruppen i Åtvidaberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Bygg E Gruppen i Åtvidaberg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bygg E Gruppen i Åtvidaberg AB så kan ni göra det på 0120-14331.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, försäljning av prefabricerade hus samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Våtz, Ulf Kent Georg som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Stefan Lars Åke som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Johan Eric som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Thollander, Claes-Jörgen Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivansson, Claes Henri som är född 1960 och har titeln Revisor, Boström, Kurt Johan som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Bygg E Gruppen i Åtvidaberg AB har 556625-6888 som sitt organisationsnummer.