Ostkustens Sjöentreprenad AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva bogsering, isbrytning, bärgning, sjöarbeten, sjöfart, inrkes- och utrikestrafik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ostkustens Sjöentreprenad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åtvidaberg så är Ostkustens Sjöentreprenad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 2002-01-02 så skapades Ostkustens Sjöentreprenad AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556620-6610 är organisationsnummret för företaget som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Ostkustens Sjöentreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Ostkustens Sjöentreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 070-6301993 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ostkustens Sjöentreprenad AB är Jansson, Eric Oskar Håkan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Wessman, Olof Mikael som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Engdahl, Åke Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, .