Åtvidabergs Cykel & Motor Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Åtvidaberg finns det ett Aktiebolag som heter Åtvidabergs Cykel & Motor Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Åtvidabergs Cykel & Motor Aktiebolag i Östergötlands län. Åtvidaberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2001-12-21 så har Åtvidabergs Cykel & Motor Aktiebolag varit registrerat. Idag är Åtvidabergs Cykel & Motor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Åtvidabergs Cykel & Motor Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Adelswärdsg. 15, 597 30, Åtvidaberg. Vi ni istället prata med Åtvidabergs Cykel & Motor Aktiebolag så kan ni göra det på 0120-14970.

Bolaget skall bedriva handel med cyklar, mopeder, trädgårdsmaskiner, skogsmaskiner, arbetskläder och fritidsutrustning. Bolaget skall även bedriva reparation av cyklar, mopeder, trädgårdsmaskiner och skogsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Ulf Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sohlberg, Anne-Lie Caroline som är född 1972 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen. .

Åtvidabergs Cykel & Motor Aktiebolag har 556619-8098 som sitt organisationsnummer.