Bröderna Hjelte i Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och service av bilar samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bröderna Hjelte i Åtvidaberg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åtvidaberg så är Bröderna Hjelte i Åtvidaberg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 2001-01-24 så skapades Bröderna Hjelte i Åtvidaberg AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556605-6767 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åtvidaberg.

Just nu är Bröderna Hjelte i Åtvidaberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Hjelte i Åtvidaberg AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hjelte, Erik Gunnar -Hjelte, Lars Fredrik -Hjelte, Lars-Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bröderna Hjelte i Åtvidaberg AB är Hjelte, Lars Fredrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hjelte, Erik Gunnar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelte, Lars-Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .