Tonströms Fastighetskonsult AB

Östergötlands län

Information

Tonströms Fastighetskonsult AB är ett företag som finns i Åtvidaberg. I Tonströms Fastighetskonsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tonström, Claes Göran som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Tonström, Annette Marianne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tonströms Fastighetskonsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tonströms Fastighetskonsult AB på telefon 0120-35080.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom fastighetsbranschen med inriktning mot installationssektorn samt drift och underhåll. Handel med jaktvapen, jakttillbehör samt fritidskläder. Försäljning av företagsarrangemang och konferenspaket ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tonströms Fastighetskonsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tonströms Fastighetskonsult AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tonströms Fastighetskonsult AB innehar ej F-skattsedel och Tonströms Fastighetskonsult AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tonströms Fastighetskonsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tonströms Fastighetskonsult AB har 556604-1769 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.