Ganymeden i Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

556589-1776 är organisationsnummer för företaget Ganymeden i Åtvidaberg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ganymeden i Åtvidaberg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Ganymeden i Åtvidaberg AB finns i.

Ganymeden i Åtvidaberg AB har varit registrerat sedan 2000-04-06 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ganymeden i Åtvidaberg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-27.

Ganymeden i Åtvidaberg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ganymeden i Åtvidaberg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ganymeden i Åtvidaberg AB så kan ni göra det på telefon genom 0120-13490 eller genom brev på följande adress:
Sjukhusg. 2, 597 41, Åtvidaberg

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ganymeden i Åtvidaberg AB och det är Graf, Ola som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyqvist Graf, Ann Gerd Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisor, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,