Jan-Erik Werner Taxi AB

Östergötlands län

Information

Jan-Erik Werner Taxi AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Jan-Erik Werner Taxi AB finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jan-Erik Werner Taxi AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Jan-Erik Werner Taxi AB har haft sedan 2000-01-27. Jan-Erik Werner Taxi AB har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jan-Erik Werner Taxi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0120-13359.

Åtvidaberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Jan-Erik Werner Taxi AB Privat, ej börsnoterat.

Jan-Erik Werner Taxi AB har idag 556581-8472 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Jan-Erik Werner Taxi AB

Bolaget skall bedriva persontransporter samt därmed förenlig verksamhet.

I Jan-Erik Werner Taxi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löfgren, Nils Erik Göran som är född 1958 och har titeln Likvidator, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .