Getingens blomsterhandel AB

Östergötlands län

Information

Getingens blomsterhandel AB är en verksamhet som finns i Åtvidaberg. I Getingens blomsterhandel AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Anna-Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Håkan Tage Helmer som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Getingens blomsterhandel AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Getingens blomsterhandel AB på telefon 0120-13412.

Bolaget skall bedriva handel med blommor och växter samt presentartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Getingens blomsterhandel AB av bolagstypen Aktiebolag.

Getingens blomsterhandel AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Åtvidaberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Getingens blomsterhandel AB innehar ej F-skattsedel och Getingens blomsterhandel AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Getingens blomsterhandel AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Getingens blomsterhandel AB har 556581-5627 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.