Stenhuset i Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

556581-1964 är organisationsnummer för bolaget Stenhuset i Åtvidaberg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stenhuset i Åtvidaberg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Stenhuset i Åtvidaberg AB finns i.

Stenhuset i Åtvidaberg AB har varit registrerat sedan 1999-12-17 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stenhuset i Åtvidaberg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Stenhuset i Åtvidaberg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stenhuset i Åtvidaberg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Stenhuset i Åtvidaberg AB så kan ni göra det på telefon genom 013-123456 eller genom brev på följande adress:
Låsbomsg. 12 A, 589 41, Linköping

Bolaget skall äga, förvalta och bedriva handel med fast egendom, bedriva förvaltning av värdepapper och övriga på aktie- och värdepappersmarknaden förekommande instrument samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stenhuset i Åtvidaberg AB och det är Westin, Per Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Westin, Malin Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor,