Teknorama Data AB

Östergötlands län

Information

556579-1075 är organisationsnummer för verksamheten Teknorama Data AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Teknorama Data AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Teknorama Data AB finns i.

Teknorama Data AB har varit registrerat sedan 1999-11-10 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Teknorama Data AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Teknorama Data AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Teknorama Data AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Rolf Magnus -Olin, Peter Gerhard Olof

Vill ni komma i kontakt med Teknorama Data AB så kan ni göra det på telefon genom 0120-20022 eller genom brev på följande adress:
Risebov. 9, 597 97, Åtvidaberg

Bolaget ska bedriva tillverkning, försäljning, installation och service av dataprodukter. Bolaget ska även sälja, underhålla och sköta drift av kommunikationstjänster i stadsnät och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Teknorama Data AB och det är Andersson, Rolf Magnus som är född 1973 och har titeln VD, Andersson, Rolf Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Olin, Peter Gerhard Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Martina Gunnel Catharina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Hallberg, Anna Marie som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln RevisorWänström Revision AB som är född och har titeln Revisor,