Amir Nekoui AB

Östergötlands län

Information

556578-0797 är organisationsnummer för verksamheten Amir Nekoui AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Amir Nekoui AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Amir Nekoui AB finns i.

Amir Nekoui AB har varit registrerat sedan 1999-10-21 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Amir Nekoui AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Amir Nekoui AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Amir Nekoui AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Amir Nekoui AB så kan ni göra det på telefon genom 0120-12377 eller genom brev på följande adress:
Stenhusg. 6 B, 597 30, Åtvidaberg

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik och därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Amir Nekoui AB och det är Nekoui, Amir som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Smeds, Yvonne Elisabeth som är född 1973 och har titeln Suppleant,