Webdesign & Grafisk Produktion i Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åtvidaberg och Webdesign & Grafisk Produktion i Åtvidaberg AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Webdesign & Grafisk Produktion i Åtvidaberg AB är ett av dem. Statusen för Webdesign & Grafisk Produktion i Åtvidaberg AB är att Bolaget är aktivt.

Webdesign & Grafisk Produktion i Åtvidaberg AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-06-24. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Åtvidaberg där företaget finns i jobbar för att företag som Webdesign & Grafisk Produktion i Åtvidaberg AB ska trivas.

Webdesign & Grafisk Produktion i Åtvidaberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Åtvidaberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bildretusch. Webgrafik. Framställning av elektronisk material för publicering på Internet. Framställning av filmer för publicering bl.a på Internet. Layoutarbeten samt framställning av tryckfärdigt annons- och reklammaterial. Konsulttjänster inom grafisk- och företagsekonomisk verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Webdesign & Grafisk Produktion i Åtvidaberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Webdesign & Grafisk Produktion i Åtvidaberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Webdesign & Grafisk Produktion i Åtvidaberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-360135.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Webdesign & Grafisk Produktion i Åtvidaberg AB är Johansson, Bo Micael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Noomi Kyllikki Elisabet som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Webdesign & Grafisk Produktion i Åtvidaberg AB har 556571-4382 som sitt organisationsnummer.