kjell mattsson försäljning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av varor och tjänster inom fritids- och inredningssektorn avseende hem- och offentlig miljö. Därutöver ska bolaget bedriva handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för kjell mattsson försäljning Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Åtvidaberg så är kjell mattsson försäljning Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Åtvidaberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Åtvidaberg och i Östergötlands län. Redan 1999-01-11 så skapades kjell mattsson försäljning Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel kjell mattsson försäljning Aktiebolag har haft det sedan 2000-01-27.

kjell mattsson försäljning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-27

556565-1154 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Åtvidaberg.

Just nu är kjell mattsson försäljning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med kjell mattsson försäljning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0730-760093 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom kjell mattsson försäljning Aktiebolag är Franzén, Hans Mikael som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Ulla Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .