Almgren Assurans AB

Östergötlands län

Information

556564-7046 är organisationsnummer för verksamheten Almgren Assurans AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Almgren Assurans AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åtvidaberg som är den kommunen som Almgren Assurans AB finns i.

Almgren Assurans AB har varit registrerat sedan 1999-02-11 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Almgren Assurans AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Almgren Assurans AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åtvidaberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Almgren Assurans AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Almgren Assurans AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5209382 eller genom brev på följande adress:
Västantorpsv. 10, 597 41, Åtvidaberg

Bolaget skall bedriva försäkringsmäkleri, fondförmedling, värdepappershandel, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Almgren Assurans AB och det är Almgren, Mats Birger som är född 1964 och har titeln VD, Almgren, Mats Birger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Camilla som är född 1966 och har titeln Suppleant, Niklasson, Clas Håkan Berth som är född 1964 och har titeln Revisor, Karlsson, Per Anders Örjan som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor