Corredor AB (Svensk Fastighetsförmedling)

Östergötlands län

Information

I Åtvidaberg finns det ett Aktiebolag som heter Corredor AB (Svensk Fastighetsförmedling). Det finns flera bolag som liknar Corredor AB (Svensk Fastighetsförmedling) i Östergötlands län. Åtvidaberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Corredor AB (Svensk Fastighetsförmedling) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1998-10-19 så har Corredor AB (Svensk Fastighetsförmedling) varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Corredor AB (Svensk Fastighetsförmedling) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Åtvidaberg.

Vill man komma i kontakt med Corredor AB (Svensk Fastighetsförmedling) så kan man gör det genom att posta ett brev till Stortorget 1, 597 30, Åtvidaberg. Vi ni istället prata med Corredor AB (Svensk Fastighetsförmedling) så kan ni göra det på 0120-14480.

Bolaget skall bedriva fastighetsmäklarverksamhet och därmed förenlig verksamhet samt köp, försäljning och förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johnson, Glenn Bertil som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnson, Hjördis Kristina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Carlsson, Ulf Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johnson, Glenn Bertil -Johnson, Hjördis Kristina .

Corredor AB (Svensk Fastighetsförmedling) har 556561-0085 som sitt organisationsnummer.