Fredrik Åkrans i Åtvidaberg AB

Östergötlands län

Information

Fredrik Åkrans i Åtvidaberg AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Åtvidaberg som är den kommunen där Fredrik Åkrans i Åtvidaberg AB finns. I Åtvidaberg så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fredrik Åkrans i Åtvidaberg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fredrik Åkrans i Åtvidaberg AB har haft sedan 1998-01-01. Fredrik Åkrans i Åtvidaberg AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fredrik Åkrans i Åtvidaberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till GREVGATAN 12, 597 40, Åtvidaberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0120-10970.

Åtvidaberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fredrik Åkrans i Åtvidaberg AB Privat, ej börsnoterat.

Fredrik Åkrans i Åtvidaberg AB har idag 556559-0774 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fredrik Åkrans i Åtvidaberg AB

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier i dotterbolag och intresseföretag samt förvaltning av värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

I Fredrik Åkrans i Åtvidaberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holm, Bengt Rikard som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkrans, Hans Karl Wilhelm som är född 1943 och har titeln Suppleant, Tholander, Per Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Karlsson, Stig Sören som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .